Loading...

Dit første akvarelkursus

 

Akvarel for begyndere og øvede

Velkommen til dit første akvarelkursus "Akvarel for begyndere og øvede", hvor du vil lære at male dine helt egne akvarelmalerier. Igennem kurset vil du få rig mulighed for at arbejde med og øve en række forskellige akvarelteknikker.

Du vil eksempelvis komme til at prøve kræfter med vådt i vådt, lys, kontraster og flere forskellige farveteknikker. Det er ved at øve disse teknikker sammen med mig, at du vil få en dybdegående indføring i akvarelmaleriets tekniske muligheder og udfordringer.

  •  Ubegrænset adgang
  •  Komplet materialeliste
  •  7 akvarel motiver første måned

 

Basis medlem
DKK 99,00 / 30 dage

 

 Video eksempel

 


Udgangspunktet for at male akvarel var at fordybe mig i den kreative proces, hvor hovedfokus var på at dygtiggøre mig i akvarelmaleri, samt at lære teknikker såsom: vådt i vådt, abstrakt, figurativ, lys, skygger og farver m.m. Naturen er ofte omdrejningspunkt for mine motiver, da den kan skabe afsæt for billeddannelse, der rummer både det figurative og mere fantasifulde islæt.

Udover traditionel akvarel maling, har jeg også arbejdet med intuitiv akvarel maling. I denne proces arbejder jeg ud fra nogle andre kriterier end jeg ellers gør. I intuitiv akvarel maling er det ikke de kunstneriske færdigheder, der er det afgørende for den kreative proces, da det centrale er at komme i kontakt med det umiddelbare og følge den impuls der opstår i processen. Min erfaring med intuitiv akvarel og traditionel maling videreformidler jeg, i form af kurser og lignende. 

 

 

Hvad får du? 

  • Som basis medlem vil du gradvist få adgang til mere og mere kreativt indhold.
  • Hver måned modtager du mellem 3 og 10 undervisningsvideoer.
  • Alle videoerne vil være tilgængelig med dit medlemsskab.

 

 

Tidsbegrænset tilbud!

DKK 99,- pr/md

 

Basis medlem
DKK 99,00 / 30 dage

 

 

Kontakt

+45 50 43 01 04

E-mail

 

 

Akvarelmaling for begyndere og øvede

Materialer

Akvarelteknikker 

Kolde og varme farver

Mal landskab med 2 farver

Mal dybde

Strandmotiv

Mal vådt på tørt

Mal bjerge

 

Basis medlem
DKK 99,00 / 30 dage

 

Til start