Loading...

Akvarel for begyndere og øvede - Akvarel medlemsklub

Velkommen til det første akvarelkursus her på siden, hvor du vil lære at male dine helt egne akvarelmalerier. Igennem kurset vil du få rig mulighed for at arbejde med og øve en række forskellige akvarelteknikker. Du vil eksempelvis komme til at prøve kræfter med vådt i vådt, lys, kontraster og flere forskellige farveteknikker. Det er ved at øve disse teknikker sammen med mig, at du vil få en dybdegående indføring i akvarelmaleriets tekniske muligheder og udfordringer.

  •  Ubegrænset adgang
  •  Komplet materialeliste
  •  7 akvarel motiver  

  Abonnementer fås fra 79 kr. pr. måned.

- ingen binding – afmeld når du vil.
- ubegrænset adgang til mine online kurser.
- rabatter på kommende akvarelkurser. 

Medlemsklub
DKK 79,00 / 30 dage

Siden 2013 har jeg koncentreret mig om akvarelmaling på daglig basis, hvilket har været en rejse ind i akvarelmaleriets mange muligheder og udfordringer. Denne rejse har resulteret i en lang række forskellige kunstneriske udtryk både i det abstrakte og det figurative billedsprog.

Udgangspunktet for at male akvarel var at fordybe mig i den kreative proces, hvor hovedfokus var på at dygtiggøre mig i akvarelmaleri, samt at lære teknikker såsom: vådt i vådt, abstrakt, figurativ, lys, skygger og farver m.m. Naturen er ofte omdrejningspunkt for mine motiver, da den kan skabe afsæt for billeddannelse, der rummer både det figurative og mere fantasifulde islæt.

Udover traditionel akvarel maling, har jeg også arbejdet med intuitiv akvarel maling. I denne proces arbejder jeg ud fra nogle andre kriterier end jeg ellers gør. I intuitiv akvarel maling er det ikke de kunstneriske færdigheder, der er det afgørende for den kreative proces, da det centrale er at komme i kontakt med det umiddelbare og følge den impuls der opstår i processen. Min erfaring med intuitiv akvarel og traditionel maling videreformidler jeg, i form af kurser og lignende. 

 

 

Online akvarelkursus med 7 motiver

01 Akvarelteknikker 

02 Ultramarin og burnt sienna

03 Mal landskab med 2 farver

04 Mal dybde

05 Strandmotiv

06 Mal vådt på tørt

07 Mal bjerge