Loading...

Gratis online akvarelmaling med Uffe Boesen

Målet med mine kurser, at du kommer i berøring med din kreativitet, derudover er det hensigten at skabe grobund for kunstneriske udfoldelse samt at du erfare akvarellens mange muligheder. På alle kurserne vil du blive grundigt guidet i forskellige akvarel teknikker og metoder, såsom forenkeling af natur landskaber samt konkrete øvelser i opbygning af kontrast og dybde i maleriet.

 

Farvernes magi - Gratis akvarel video ved tilmelding af nyhedsbrev - Klik her: https://ezme.io/u/KX/zZND

 

 

Brug video i den kreative proces

Mal vådt i vådt med indigo, burnt sienna og neutral tint på 300 gr bomuldspapir eller studiekvalitetspapir (cellulose papir)
Med denne akvarel video kan du lære forskellige akvarel teknikker i samme motiv og du får en gradvis vejledning i hvordan maleriet opbygges fra start til det færdige maleri. Der arbejdes bl.a. vandigt, lys, kontrast, og vådt i vådt og vådt på tørt. Derudover viser Uffe Boesen, hvordan du kan bruge varme og kolde farver.  

   

Videoen er uden kommentar.

Indhold:
- forskellige akvarel teknikker
- trin for trin vejledning
- 15 min.
- neutral tint
- burnt sienna
- indigo
- bomuldspapir

 

 

 

Akvarel medlemsklub

Kom i berøring med din kreativitet og skab grobund for mere kunstneriske udfoldelse.

I medlemsklubben bliver grundigt guidet i forskellige akvarel teknikker og metoder, såsom forenkling af natur landskaber samt konkrete øvelser i opbygning af kontrast og dybde i maleriet.

- ingen binding 
- ubegrænset adgang
- nye videoer hver måned 

Se mere: HER