Loading...

Akvarelmaling for begyndere og øvede 2

Velkommen til det spændende online akvarelkursus: "Akvarelmaling for begyndere og øvede 2" – med et unikt twist! Vi vil udforske magien ved at bruge kun tre til fire farver:

- Paynes gray eller indigo
- Burnt sienna eller burnt umber
- Yellow ochre light
- Ultramarine
 

Ved at deltage i dette kursus og aktivt praktisere disse teknikker sammen med mig, vil du opnå en dyb forståelse for akvarelmaleriets tekniske alsidighed og udfordringer. Gennem praktisk erfaring og vejledning vil du opbygge tillid til dine færdigheder og udvikle din helt unikke stil som akvarelmaler.

- 1 års ubegrænset adgang
- Komplet materialeliste
- 6 motiv øvelser

Speciel tilbud! Du kan købe online akvarelkurset "akvarelmaling for begyndere og øvede" til DKK 399,- Normalpris 499,- Skriv: rabat 100

Akvarelmaling for begyndere og øvede 2
DKK 499,00
 

Se intro video omkring de forskellige akvarelmotiver.

 

Dette online kursus giver dig en enestående chance for at træde ind i akvarelmaleriets fortryllende verden, hvor du vil lære at skabe dine helt egne smukke akvarelmalerier. Gennem kurset vil du blive guidet på en spændende rejse med fokus på forskellige akvarelteknikker. Du vil få mulighed for at eksperimentere med vådt-i-vådt-teknikken såvel som vådt på tørt-teknikken, udforske spillet mellem lys og kontraster samt dykke ned i flere fascinerende farveteknikker.

Vi vil også arbejde med vekslen mellem kolde og varme akvarelfarver og hvordan de kan kombineres i det samme akvarelmaleri. Derudover vil vi undersøge, hvordan kontrasten mellem mørke og lys fungerer i et akvarelmaleri.

 

Bonusvideo: "Materialer og Akvarelteknik" til dig, der endnu ikke har set vejledningsvideoen om akvarelmaterialer og -teknikker.

 

Akvarelmaling for begyndere og øvede 2
DKK 499,00

 

Inden du begynder at male, kan det være gavnligt at eksperimentere med farver og materialer for at få en fornemmelse af de mange muligheder og teknikker inden for akvarelmaling. I videoerne går jeg igennem nogle udvalgte materialer, som det kan være givtigt at prøve, inden du går i gang med selve maleriet.

Glæd dig til denne kunstneriske rejse, hvor vi sammen vil udforske og mestre akvarelkunstens mange facetter. Lad os sammen skabe smukke og inspirerende akvarelmalerier!