Loading...

Akvarelmaling for begyndere og øvede

Velkommen til mit akvarelkursus her på siden, hvor du vil lære at male dine helt egne akvarelmalerier. Igennem kurset vil du få rig mulighed for at arbejde med og øve en række forskellige akvarelteknikker. Du vil eksempelvis komme til at prøve kræfter med vådt i vådt, lys, kontraster og flere forskellige farveteknikker. Det er ved at øve disse teknikker sammen med mig, at du vil få en dybdegående indføring i akvarelmaleriets tekniske muligheder og udfordringer.

  •  1 års ubegrænset adgang
  •  Komplet materialeliste
  • 7 motiv øvelser

Speciel tibud! Du kan købe online akvarelkurset "akvarelmaling for begyndere og øvede" til DKK 399,- Normalpris 499,- Skriv: rabat 100

Akvarel for begyndere og øvede
DKK 499,00

Målet med kurser er, at du skal komme i berøring med din kreativitet. Dette skal skave grobund for din kunstneriske udfoldelse, når du selv engang skal stå på egne ben med dine egne akvarel malerier. Kurset handler desuden om, at du skal prøve at opleve og erfare den kreative process, som altid lægger bag udarbejdelsen af et akvarelmaleri.

På dette kursus kan alle være med uanset erfaring med akvarelmaling. Det vil blive taget hensyn til den enkeltes ønsker og niveau, og du vil blive vejledt grundigt igennem alle videolektionerne i kurset.

Mal med disse farver:
- Ultramarin
- Burnt sienna eller burnt umber
- Yellow okker light
- Indigo

Akvarelpapir:
300 gram papir, 24x32cm
100 blade pr. blok, 100% ren cellulose, syrefri eller 
Saunders Waterford Bomuldspapir 

 Eksempel fra akvarelkurset "Akvarelmaling for begyndere og øvede"