Loading...

Akvarel medlemsklub - få adgang nu!

Hvordan kommer jeg igang med akvarelmaling?
Formålet med akvarelkurserne er, at du som deltager vil finde ro og inspiration til at lade dig fordybe kreativt og finde de skabende kreative kræfter til din kunstneriske udfoldelse. Fordybelse i kreativiteten vil åbne muligheden for den kunstneriske proces, hvor der skabes plads til ro og selvindsigt. De forskellige akvarel øvelser giver dig også mulighed for at forny og øve dine maletekniske og kunstneriske færdigheder. 

 

Basis medlem
DKK 99,00 / 30 dage

 

Kom i berøring med din kreativitet og skab grobund for mere kunstneriske udfoldelse.

I medlemsklubben bliver grundigt guidet i forskellige akvarel teknikker og metoder, såsom forenkling af natur landskaber samt konkrete øvelser i opbygning af kontrast og dybde i maleriet.

- ingen binding 
- ubegrænset adgang
- nye videoer hver måned 

 

Basis medlem
DKK 99,00 / 30 dage

 

Se mere om akvarelklubben: HER

Akvarelmaling for begyndere og øvede

Målet med medlemsklubben er, at du kommer i berøring med din kreativitet, derudover er det hensigten at skabe grobund for kunstneriske udfoldelse samt at du erfare akvarellens mange muligheder. På alle kurserne vil du blive grundigt guidet i forskellige akvarel teknikker og metoder, såsom forenkeling af natur landskaber samt konkrete øvelser i opbygning af kontrast og dybde i maleriet.

  •  Ubegrænset adgang
  •  Komplet materialeliste
  •  Nye akvarel motiver hver måned

 

Akvarellens metoder og muligheder

Vinter, sne og landskaber

Skikkelser og mennesker

Mal bygninger og huse 

Natur og vand

Mal blomster med akvarel 

 Landskab og hav

 Abstrakt og figurativt akvarelmaling

 

  

Basis medlem
DKK 99,00 / 30 dage

 

03. Sådan tilmelder du dig medlemsklubben  

 

Lidt om mig:
Siden 2013 har jeg koncentreret mig om billedskabende processer på daglig basis, hvilket har været en rejse ind i kreativitetens mange muligheder og udfordringer. Denne rejse har resulteret i en lang række forskellige kunstneriske udtryk både i det abstrakte og det figurative billedsprog.

Du kan se mig i Danmarks bedste portrætmaler konkurrence, hvor jeg maler 2 monochrome akvareller af skuespilleren Rasmus Bjerg. Se link: DR1