Loading...

Akvarel medlemsklub - få adgang nu!

Når du melder dig ind i medlemsklubben får du adgang til alle undervisningsvideoerne som du kan se når det passer dig bedst. Med dit medlemskab vil du løbende blive orienteret omkring forskellige emner: akvarelteknikker, vådt i vådt teknik, abstrakt, figurativt maleri og meget mere.. 

Skulle du være interesseret i at blive medlem, kan du tilmelde dig her indtil videre er der forløbigt over 40 akvarel motiver tilgængelige i medlemsklubben, og gradvist kommer der nye videoer hver måned.

Gratis medlemsskab de første 14 dage


- ingen binding – afmeld når du vil.
- ubegrænset adgang til alle online kurser.
- nye videoer hver måned.

Medlemsklub
DKK 79,00 / 30 dage

 

Medlemsklubbens undervisningsvideoer.

Akvarelmaling for begyndere og øvede

Målet med medlemsklubben er, at du kommer i berøring med din kreativitet, derudover er det hensigten at skabe grobund for kunstneriske udfoldelse samt at du erfare akvarellens mange muligheder. På alle kurserne vil du blive grundigt guidet i forskellige akvarel teknikker og metoder, såsom forenkeling af natur landskaber samt konkrete øvelser i opbygning af kontrast og dybde i maleriet.

  •  Ubegrænset adgang
  •  Komplet materialeliste
  •  Nye akvarel motiver hver måned

 

Eksempel på online akvarel undervisning.

Download video

Akvarellens metoder og muligheder

Vinter, sne og landskaber

Skikkelser og mennesker

Mal bygninger og huse 

Natur og vand

Mal blomster med akvarel 

 Landskab og hav

 Abstrakt og figurativt akvarelmaling

 

Medlemsklub
DKK 79,00 / 30 dage

 

03. Sådan tilmelder du dig medlemsklubben  

 

Lidt om mig:
Siden 2013 har jeg koncentreret mig om billedskabende processer på daglig basis, hvilket har været en rejse ind i kreativitetens mange muligheder og udfordringer. Denne rejse har resulteret i en lang række forskellige kunstneriske udtryk både i det abstrakte og det figurative billedsprog.

Du kan se mig i Danmarks bedste portrætmaler konkurrence, hvor jeg maler 2 monochrome akvareller af skuespilleren Rasmus Bjerg. Se link: DR1