Loading...

Akvarelkurser for begynder og øvede

Velkommen til mine akvarelkurser her på uffeboesen.dk, hvor du vil lære at male dine helt egne akvarelmalerier. Igennem kurserne vil du få rig mulighed for at arbejde med og øve en række forskellige akvarelteknikker. Du vil eksempelvis komme til at prøve kræfter med vådt i vådt, lys, kontraster og flere forskellige farveteknikker. Det er ved at øve disse teknikker sammen med mig, at du vil få en dybdegående indføring i akvarelmaleriets tekniske muligheder og udfordringer.

Alle kurser indeholder som regel:
- trin for trin vejledning
- konstrast øvelser
- Kolde og varme farver
- vådt i vådt teknik
- vådt på tørt teknik

 

Akvarelmaling og maleprocessen

Målet med mine kurser er, at du skal komme i berøring med din kreativitet. Dette skal skabe grobund for din kunstneriske udfoldelse, når du selv engang skal stå på egne ben med dine egne akvarel malerier. Kurset handler desuden om, at du skal prøve at opleve og erfare den kreative process, som altid lægger bag udarbejdelsen af et akvarelmaleri.

På kurserne kan alle være med uanset erfaring med akvarelmaling. Det vil blive taget hensyn til den enkeltes ønsker og niveau, og du vil blive vejledt grundigt igennem alle teknikkerne.

Se kommende akvarelkurser 2019 og 2020

-
Akvarelkursus ved Mindelunden - 22-23 august 2020 - Natur maleri - Klik her for info.
DKK 1.400,00
Impulsiv akvarelmaling "Blomster og planter" - Klik for info
DKK 850,00

 

 

Siden 2013 har jeg koncentreret mig om akvarelmaling på daglig basis, hvilket har været en rejse ind i akvarelmaleriets mange muligheder og udfordringer. Denne rejse har resulteret i en lang række forskellige kunstneriske udtryk både i det abstrakte og det figurative billedsprog.

Udgangspunktet for at male akvarel var at fordybe mig i den kreative proces, hvor hovedfokus var på at dygtiggøre mig i akvarelmaleri, samt at lære teknikker såsom: vådt i vådt, abstrakt, figurativ, lys, skygger og farver m.m. Naturen er ofte omdrejningspunkt for mine motiver, da den kan skabe afsæt for billeddannelse, der rummer både det figurative og mere fantasifulde islæt.

Udover traditionel akvarel maling, har jeg også arbejdet med intuitiv akvarel maling. I denne proces arbejder jeg ud fra nogle andre kriterier end jeg ellers gør. I intuitiv akvarel maling er det ikke de kunstneriske færdigheder, der er det afgørende for den kreative proces, da det centrale er at komme i kontakt med det umiddelbare og følge den impuls der opstår i processen. Min erfaring med intuitiv akvarel og traditionel maling videreformidler jeg, i form af kurser og lignende.

 

Ved tilmeldingen af mit nyhedsbrev vil du blive opdateret omkring gode tilbud, kommende kurser og event.

Navn:
E-mail: