Loading...

Akvarelkurser for begyndere og øvede

Se kommende akvarelkurser nedenfor

 

Henter datoer...

 

På mine akvarelkurser vil du få vejledning i en bred vifte af akvarelteknikker og metoder.

Du vil lære om forskellige teknikker til farveblanding, penselstrøg, lagdeling og tekstur. Vi vil udforske vådt-i-vådt teknikken, hvor farverne blander sig på papiret, samt tør penselteknik, hvor du opnår mere detaljeret og kontrolleret arbejde. Du vil også blive introduceret til vaskteknikker, salteffekter og andre spændende måder at skabe unikke udtryk i dine akvarelmalerier.

Gennem trinvise demonstrationer og øvelser vil jeg hjælpe dig med at forstå og beherske disse teknikker. Vi vil også diskutere vigtige principper som komposition, lys og skygge samt farveharmoni, som vil bidrage til at skabe mere overbevisende og dynamiske værker.

Uanset om du er nybegynder eller har erfaring med akvarelmaling, vil jeg tilpasse undervisningen til dit niveau og hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder. Du vil have mulighed for at eksperimentere, stille spørgsmål og udforske dine egne kreative idéer under vejledning.

Så kom og deltag i mine akvarelkurser, hvor du vil opdage en verden af teknikker og metoder, der vil forbedre dit akvarelhåndværk og løfte dine malerier til nye højder.

 

Uffe-Boesen-Akvarel-natur-maleri

 

 

Online akvarel medlemsklub

Velkommen til mine akvarelkurser her på uffeboesen.dk, hvor du vil lære at male dine helt egne akvarelmalerier. Igennem kurserne vil du få rig mulighed for at arbejde med og øve en række forskellige akvarelteknikker. Du vil eksempelvis komme til at prøve kræfter med vådt i vådt, lys, kontraster og flere forskellige farveteknikker. Det er ved at øve disse teknikker sammen med mig, at du vil få en dybdegående indføring i akvarelmaleriets tekniske muligheder og udfordringer.

I medlemsklubben bliver grundigt guidet i forskellige akvarel teknikker og metoder, såsom forenkling af natur landskaber samt konkrete øvelser i opbygning af kontrast og dybde i maleriet.

- ingen binding 
- ubegrænset adgang
- nye videoer hver måned 

 

Basis medlem
DKK 99,00 / 30 dage

Se mere: HER

Alle kurser indeholder som regel:
- trin for trin vejledning
- konstrast øvelser
- Kolde og varme farver
- vådt i vådt teknik
- vådt på tørt teknik

Akvarelkursus-online-malekursus-akvarelmaling-Uffe-Boesen

 

Akvarelmaling og maleprocessen

Målet med mine kurser er, at du skal komme i berøring med din kreativitet. Dette skal skabe grobund for din kunstneriske udfoldelse, når du selv engang skal stå på egne ben med dine egne akvarel malerier. Kurset handler desuden om, at du skal prøve at opleve og erfare den kreative process, som altid lægger bag udarbejdelsen af et akvarelmaleri.

På kurserne kan alle være med uanset erfaring med akvarelmaling. Det vil blive taget hensyn til den enkeltes ønsker og niveau, og du vil blive vejledt grundigt igennem alle teknikkerne.

 

 

 

Siden 2013 har jeg koncentreret mig om akvarelmaling på daglig basis, hvilket har været en rejse ind i akvarelmaleriets mange muligheder og udfordringer. Denne rejse har resulteret i en lang række forskellige kunstneriske udtryk både i det abstrakte og det figurative billedsprog.

Udgangspunktet for at male akvarel var at fordybe mig i den kreative proces, hvor hovedfokus var på at dygtiggøre mig i akvarelmaleri, samt at lære teknikker såsom: vådt i vådt, abstrakt, figurativ, lys, skygger og farver m.m. Naturen er ofte omdrejningspunkt for mine motiver, da den kan skabe afsæt for billeddannelse, der rummer både det figurative og mere fantasifulde islæt.

Udover traditionel akvarel maling, har jeg også arbejdet med intuitiv akvarel maling. I denne proces arbejder jeg ud fra nogle andre kriterier end jeg ellers gør. I intuitiv akvarel maling er det ikke de kunstneriske færdigheder, der er det afgørende for den kreative proces, da det centrale er at komme i kontakt med det umiddelbare og følge den impuls der opstår i processen. Min erfaring med intuitiv akvarel og traditionel maling videreformidler jeg, i form af kurser og lignende. 

Akvarelmaling for begyndere og øvede

 

Ved tilmeldingen af mit nyhedsbrev vil du blive opdateret omkring gode tilbud, kommende kurser og event.

Navn:
E-mail:

 

Impulsiv Akvarelmaling

På nogle mine malekurser tilbyder ”Impulsiv, Intuitiv Akvarelmaling” hvor alle er velkomne, uanset om du er nybegyndere eller øvede.

Du behøver ikke have erfaring med akvarelmaling eller anden kunstnerisk erfaring.

Dette er en mulighed for at tilbringe en dag i selskab med en erfaren kunstner og få inspiration til din egen kunst – og til din egen proces. Kurset giver dig også mulighed for at møde ligesindet.

Tid og sted:
Der bliver løbende oprettet kurser, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev vil orienteret om kommende kurser og lignende.

Kursets indhold:
I intuitiv akvarelmaling er det ikke de kunstneriske færdigheder, der er det afgørende for den kreative proces. Det centrale er at komme i kontakt med det umiddelbare og følge den impuls, der opstår.

På kurset vil Uffe Boesen undervise i:

  • Impulsiv og eksperimenterende akvarelmaling
  • Trin for trin vejledning i forskellige akvarel teknikker og -metoder. 
  • At omsætte det genkendelige og figurative til abstraktion.
  • Du vil blive præsenteret og vejledt i forskellige figurative og semi-abstrakte og eksperimenterende maleriske udtryk og metoder, som du kan have glæde af fremadrettet.
  • Overgangen fra kontrasten til lyset i maleriet, samt forbindelsen mellem de kolde og varme farver i maleriet.
  • Lag på lag- samt vådt i vådt-teknik. 

Kombinationen af akvarelmaling og vand males på i både tynde og kraftige lag. Ved hjælp af vandets mængde kan nogle uforudsigelige organiske former opstå, som kan være afsæt for abstraktion eller ligne alt fra naturen såsom; træer, grene, bjerge eller bare være abstrakte former, som sætter fantasien i gang – og du kan arbejde videre derfra. Denne teknik er velegnet til at overkomme frygten for det hvide papir; her er man allerede i gang med maleriet uden en forudgående konkret idé.

Målsætningen med kurset er at omsætte indtryk og stemninger til dit visuelle maleriske udtryk, samt lade iagttagelse og inspiration skabe grobund for kunstnerisk udfoldelse. Derudover handler kurset om at opøve nye teknikker og færdigheder, der kan bruges fremadrettet. I intuitiv akvarelmaling er det ikke de kunstneriske færdigheder, der er det afgørende for den kreative proces, da det centrale er at komme i kontakt med det umiddelbare og følge den impuls, der opstår i processen

Kurset er praktisk, og du vil komme til at prøve ovenstående teknikker.

Udover ovenstående teknikker, vil Uffe fortælle lidt om, hvad der efter hans mening gør et billede interessant, med de til- og ikke mindst fravalg, som det kræver. Uffe vil også fortælle om hans erfaring med at undervise, hvordan man arbejder konsekvent og lærer det videre. Hvordan møder man kursisten, der hvor vedkommende er - rent talent- og ambitionsmæssigt? Hvad vil kursisten med sin kunst? Hvordan giver man opbyggelig kritik, hvor man ikke nødvendigvis påpeger det dårlige i en kursists billede, men finder det gran af noget godt og interessant, der måtte være, blæser det op, og fokuserer på kursistens vej mod et mere interessant og konsekvent udtryk - ud fra kursistens egne præferencer?

Uffe afholder derudover kurser og har også været med i “Danmarks Bedste Portrætmaler” på DR1, som du i øjeblikket kan se: HER