Loading...

Akryl malerier af Uffe Boesen

Akrylmaleri er en type maleri, hvor der anvendes akrylfarver, som er lavet af pigmenter, der er bundet sammen med en syntetisk polymer, der fungerer som bindemiddel. Akrylfarver er meget alsidige og kan bruges på en række forskellige overflader, herunder lærred, træ, papir, metal og mere.

Fordelene ved at bruge akrylmaling inkluderer hurtig tørringstid, holdbarhed og farveægthed. Da akrylmaling tørrer hurtigere end oliefarver, kan man opbygge lag og arbejde hurtigere på et maleri. Akrylmaling er også vandopløselig, hvilket betyder, at man kan fortynde farverne med vand eller blande farverne for at opnå en række forskellige farveeffekter.

Akrylmaling kan bruges til en række forskellige teknikker, herunder penselstrøg, sprøjtning, skrabning og skumning. Det er også muligt at skabe forskellige teksturer og overfladestrukturer ved at bruge forskellige teknikker og materialer, såsom spartel, svampe eller forskellige typer af maleknive.

Der er mange muligheder for at udforske akrylmaleri, og det kan være en sjov og kreativ måde at udtrykke sig selv på gennem kunst.

Mal et abstrakt akrylmaleri: HER

Abstrakt - Mål: 80x100 cm TIL SALG

Forår - Mål: 60x80 cm  TIL SALG

 

Tilsynekomst - Mål: 60x80 cm 

 

Skoven - Mål: 80x100 cm

 

 

Abstrakt naturlandskab - Mål: 60x80 cm SOLGT

 

Abstrakte blomster - Mål: 60x80 cm

 

Abstraktion - Mål: 60x80 cm 

 

 

Livsenergi - Mål: 60x80 cm 

 

 Abstraktion "uden afsæt" 60x80 cm 

 

Stort abstrakt maleri - 100x120 cm 

 

 Afventer - 60x80 cm 

 

 "2 ud af mange" 60x80 cm 

 

 

 

Se også akvarelmalerier: HER

 

Tilbage til: Forside