Loading...

Akvarelmaling kursus for begyndere - WeTeach.dk

På dette danske akvarel kursus, vil du lære at male akvarel med en af danmarks bedste akvarelmalere.
Du vil blive holdt i hånden hele vejen, og lære en masse om teknikker, kontraster og lys indenfor akvarelmaling.
 

- 22 danske videolektioner
- 4 timers undervisning
- Komplet materialeliste
- Stil spørgsmål og få feedback
 

Velkommen til mit akvarelkursus her på WeTeach.dk, hvor du vil lære at male dine helt egne akvarelmalerier. Igennem akvarelkurset vil du få rig mulighed for at arbejde med og øve en række forskellige akvarelteknikker. Du vil eksempelvis komme til at prøve kræfter med vådt i vådt, lys, kontraster og flere forskellige farveteknikker. Det er ved at øve disse teknikker sammen med mig, at du vil få en dybdegående indføring i akvarelmaleriets tekniske muligheder og udfordringer.

Målet med kurser er, at du skal komme i berøring med din kreativitet. Dette skal skave grobund for din kunstneriske udfoldelse, når du selv engang skal stå på egne ben med dine egne akvarel malerier. Kurset handler desuden om, at du skal prøve at opleve og erfare den kreative process, som altid lægger bag udarbejdelsen af et akvarelmaleri.

På dette kursus kan alle være med uanset erfaring med akvarelmaling. Det vil blive taget hensyn til den enkeltes ønsker og niveau, og du vil blive vedledt grundigt igennem alle videolektionerne i kurset.

Længere nede på denne side kan du se billeder af de malerier, som du vil lære at male på dette akvarelkurset.

399 DKK  - Se mere: HER