Loading...

Akvarel teknikker og metoder

Målet med dette gratis mini kursus, at du kommer i berøring med din kreativitet, derudover er det hensigten at skabe grobund for kunstneriske udfoldelse samt at du erfare akvarellens mange muligheder. På alle kurserne vil du blive grundigt guidet i forskellige akvarel teknikker og metoder, såsom forenkeling af natur landskaber samt konkrete øvelser i opbygning af kontrast og dybde i maleriet.

Inden du starter med male, kan det være godt at afprøve farver og materialer og dermed få en fornemmelse af akvarellens mange muligheder og teknikker. 

Indhold og forløb:
0 Dag- Materialer
2 Dag - Teknikker
5 Dag - Mal landskab med en farve
8 Dag - Mal grønne farver
12 Dag - Mal et træ

Akvarel teknikker og metoder + nyhedsbrev
DKK 0,00

Videoerne vil være tilgængelige i 30 dage.

Farver:
- Ultramarin
- Indigo eller Paynes grey
- Lemon gul eller kold gul
- Yellow okker light eller Yellow okker
- Preusserblå eller pariserblå
- Burnt sienna eller Burnt umber
 
Akvarelpapir:
300 gram ru akvarelpapir - almindelig eller bomuldspapir. (mellemstor størrelse)
 
 
 
Lidt om mig

Siden 2013 har jeg koncentreret mig om akvarelmaling på daglig basis, hvilket har været en rejse ind i akvarelmaleriets mange muligheder og udfordringer. Denne rejse har resulteret i en lang række forskellige kunstneriske udtryk både i det abstrakte og det figurative billedsprog.

Udgangspunktet for at male akvarel var at fordybe mig i den kreative proces, hvor hovedfokus var på at dygtiggøre mig i akvarelmaleri, samt at lære teknikker såsom: vådt i vådt, abstrakt, figurativ, lys, skygger og farver m.m. Naturen er ofte omdrejningspunkt for mine motiver, da den kan skabe afsæt for billeddannelse, der rummer både det figurative og mere fantasifulde islæt.

 

Akvarel teknikker og metoder + nyhedsbrev
DKK 0,00